Mooi Beautyschool

Heb je altijd al willen weten welke huidverzorging het beste bij je past, welke make-up jou nog meer laat stralen of welk parfum jou op het lijf geschreven is? Dan is nu je kans… Schrijf je in voor een MOOI Beautyschool! In groepjes van maximaal vier personen leer je onder begeleiding van een MOOI beauty specialist alles wat voor jou belangrijk is, immers: Mooi, dat ben je zelf. Er zijn verschillende Beautyschool thema’s, zodat jij de Beautyschool kunt volgen die het best bij je past.

We nodigen je graag uit om een Beautyschool te komen volgen bij jouw favoriete MOOI winkel. Inschrijven voor de Beautyschool kan op elk moment in al onze winkels. Deelnemen aan de MOOI Beautyschool kost slechts €7,50 en na het volgen van de Beautyschool ontvang je direct €7,50 korting op je aankopen bij een minimale besteding van €40.

CADEAUTIP!
Ken jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken bij het verbeteren van zijn of haar beautyroutine? Of vind je het leuk om iemand te verrassen met een leerzame workshop? Geef dan eens een MOOI Beautyschool cadeau! Voor slechts €7,50 kun je in elke Mooi Parfumerie een Beautyschool cadeaubon aanschaffen.

BEAUTYSCHOOL UITNODIGING
Heb je een Beautyschool uitnodiging ontvangen? Dan kun je gratis deelnemen aan de Beautyschool, maar deze bon geeft geen recht op € 7,50 korting op je aankopen direct na het volgen van de Beautyschool.

Op elke woensdag- en vrijdagochtend geven wij op afspraak Beautyschools over het gebruik van bepaalde verzorgingsproducten of make-up van de op dat moment actuele merken. Afspraak maken? Bel 0229-277555 (Minimaal 2 personen.)