Onze merken

Aromatherapie: producten en behandelingen op basis van essentiële oliën. Decléor, specialist in AROMATHERAPIE, stelt een natuurlijk verzorgingsgamma voor het GELAAT en het LICHAAM voor, op basis van ESSENTIËLE OLIËN. Ontdek de COSMETISCHE AROMATHERAPIE en geniet van de weldadige effecten van de ESSENTIËLE OLIËN om uw huid, gelaat en lichaam te verzorgen

Het exclusieve Franse schoonheidsverzorgingsmerk Clarins staat voor welzijn door natuurlijke ingrediënten. De Clarins-behandelingen zijn uitsluitend manueel. Wij gebruiken speciale aanbrengmethoden waarbij wij alleen met onze handen (en geen apparatuur) werken. Tijdens de behandeling worden onder meer de 100% natuurlijke oliën van Clarins gebruikt, die zorgen voor een mooie huid, maar ook voor complete ontspanning. Clarins gebruikt meer dan 250 planten in haar producten. Meer dan 80 onderzoekers werken in het eigen laboratorium in Parijs. Met experts op vele gebieden zoals dermatologen, biologen, maar ook botanisten, die het meest actieve deel van de plant selecteren op basis van strenge eisen en in de meest effectieve concentratie.

Sisley werd in 1976 opgericht door Hubert d’Ornano en is een Frans familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van innovatieve cosmetica van zeer hoge kwaliteit. De expertise van Sisley steunt op twee pijlers: kruidengeneeskunde en aromatherapie. In de huidverzorgingsproducten wordt gebruik gemaakt van natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën, die onmiddellijk zichtbare resultaten op de huid garanderen. Sisley heeft een zeer breed assortiment met probleemoplossende cosmetica, make-up en geuren. Regelmatig komt een Sisley-consulente in onze parfumerie langs om met haar expertise advies te geven over allerlei huidproblemen.

Pandy’s suikerpasta is een suiker-water mengsel gebaseerd op oude recepten uit het Midden-Oosten. De bereiding is 100% natuurlijk, bevat enkel water en suiker, zonder chemisch product, geur of kleurstoffen en geen citroensap of om het even welk soort zuur. Het is hypo-allergeen, en veroorzaakt geen huidirritatie. Alles is mogelijk: man of vrouw, rug of benen, bikinilijn of Brazilian. Suikerontharing of bodysugaring leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel. In onze salon kunt u kiezen voor een suikerontharing of harsen. Echter op lange termijn werkt suikerontharing beter, doordat op lang termijn de structuur van de haaropbouw wordt vernietigd, wat zorgt voor een permanent resultaat.